Gespreid bedje bevindt zich in een rustige groene omgeving: wakker worden door fluitende vogels, zonnestralen die naar binnen schijnen en binnen 5 minuten midden in de natuur zijn. Hier kan je het ervaren.

De B&B is een vrijstaand huisje naast onze woning, dat maakt het echt speciaal. U heeft de ruimte helemaal voor uzelf, dat vindt u vast fijn! Het is luxe en sfeervol ingericht. U belandt, zoals de naam het zegt, letterlijk en figuurlijk, in een gespreid bedje. U zult zich hier snel thuis voelen.

Met de aanwezige koffie- en theefaciliteiten is uw vers kopje koffie of thee zo gezet. De keuken is verder voorzien van een 2-pits inductiekookplaat en een koelkast. U kunt hier prima een eenvoudige maaltijd koken. Wilt u buiten de deur eten? Dan adviseren wij u graag voor een van de sfeervolle, betaalbare restaurants hier om de hoek.  

Ontbijt: u krijgt bij ons een goed gevulde ontbijtmand met verse bolletjes, yoghurt, muesli, sap, fruit en beleg. Dit geeft u de gelegenheid om uw eigen tijd in te delen en met een goed gevulde maag op pad te gaan. Lekker en praktisch.

De badkamer met douche en toilet bevinden zich op de begane grond. Op de eerste verdieping is een ruime slaapzolder voor 2 personen. U kunt kiezen tussen de opstelling: 1x2 persoons of 2x1 persoons. Dit geeft u aan op het reserveringsformulier.

Er staan 2 fijne fietsen in de schuur. Deze kunt u ter plekke huren voor 10 euro per fiets, per dag.

Gespreid bedje is rook- en huisdiervrij.